F.A.Q - GY.I.K

2012.03.14. 18:06 Tulajdonságaink dolgokat cserélnek.

Kik vagytok?

Két 20-as éveit taposó volt egyetemista akik imádják a cRPG-ket és ezzel töltik a szabadidejüket. Egyikünk Filmelmélet, filmtörténetből diplomázott, a másikunk pedig médiatudományból.

Nagy kaland, hogy RPG-ről írtok, más is ezt teszi. Mi ebben az újdonság?

Annyi, hogy mi direkt linket adunk egy-egy játékhoz, vagy segítséget, hogy hol találod meg. Magyarosítást, végigjátszást, patchet adunk a kezedből, valamint több mint 10 éves RPG tapasztalat alapján megírt véleményeket formálunk a játékokról.

Mi a célotok?

Hogy a rég eltűnt játékokat megbecsülje  mindenki fiatal és idős ugyanúgy. Nosztalgia és ráébresztés arra, hogy a World of Warcraft előtt is volt RPG, amit mi úgy hívunk igazi RPG.

MMORPG-ről nem írtok?

Csak klasszikus esetén írnánk róla, mint pl Ultima Online.

Mi a baj az új RPG-kkel?

Semmi, vannak nagyon jó darabok, de ezek leginkább hagyományőrző játékok, mint pl a Skyrim, amely már több mint 20 éve ugyanarra az irányításra épül, sikerrel. Továbbá a Bioware csapat munkái és így tovább. Ha betöltesz egy Battlefieldet és van lehetőséged jobb és bal irány közt választani, az nem azt jelenti, hogy RPG-vel játszol.

Mióta játszotok?

Több mint 10 éve játszunk számítógépes szerepjátékokkal, ez idő alatt rengeteg régit és új játékot kipróbáltunk. Volt amelyre több évünk is ráment (Baldur’s Gate) és volt amellyel nem nagyon tudtunk foglalkozni időhiány miatt (Ultima) amiket most pótolni fogunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://crpg.blog.hu/api/trackback/id/tr604316921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása